#10

Current Listening:
b00005rfk801lzzzzzzz
Mono - Under The Pipal Tree


Mood:
Ensom
I de sene kveldstunder når man sitter for seg selv og hører på musikk, kommer ensomheten krypende over en.

Jeg sitter her og veit at alt jeg egentlig ønsker meg er en varm kopp kaffe og en hånd å holde i.

Men det er i realiteten bare en fjern drøm, et absurd ønske om noe nytt.

Man vil vekk herfra, vekk fra denne helvetes byen, vekk fra skole og annet mas som ikke virker som annet enn unnskyldninger for å bruke opp den beste tiden i livet ditt.

Søken etter nye horisonter virker for meg som konstant, som om det eneste jeg finner spennende her i livet er tanken på å dra så langt vekk som mulig. Slippe alt det forbanna maset. Bare pakke sekken og dra, om så alene.

Men ettersom musikken fader ut og kaffekoppen tømmes, kommer virkeligheten og gir deg et hardt slag midt i magen så man gisper etter pusten.

Virkeligheten er hard, og ikke alltid så lett å forstå. Man sier man har så mange måter å leve livet, leve det som om hver dag var en dans på roser, og man skal juble i glede over alt livet har å by på. Men det er for meg bare dårlig optimistisk propaganda. Hver dag er ikke en jævla fest eller en dans på roser, livet skal faen meg ikke være lett, og de små tingene i livet som gir deg en grunn til å våkne og komme deg opp av senga, er harde å nå og man ender opp som en ustrekkelig sløv jævel.

Når du føler du har fikset ting, og man er på rett vei, så kommer det en fartsdump og kjører deg på trynet ut i grøfta. Og i grøfta er det ikke plass til flere enn en.

Selv om det er mange som har havnet uti der, er ikke det ensbetydende med at man har noe til felles. Man blir liggende der alene. Man råtner der alene, man dør der alene.

Og alt man egentlig ønsket seg var påfyll på kaffen og et annet menneske til å dele sorger og gleder med, men som med alt ender man opp som ustrekkelig og ensom.Dagens LOL:
Nei....

2 kommentarer

Victoria Seiff Walthinsen

23.okt.2008 kl.18:05

Haha. Bombe at du nevnte kaffen :b
Og du? Ikke vær så ensom a, søta ;-)

27.okt.2008 kl.17:13

Skriv en ny kommentar

combatwoundedveteran

combatwoundedveteran

16, Halden

Check-check-check-check-check it out! what-what-what-whats it all about!

Kategorier

Arkiv

hits